Basın Açıklaması
Basın Açıklaması

Saturday, 07 August 2021

Sevgili Salihliler, Çok kıymetli Sanayiciler;

Bilindiği üzere yakın zamanda Salihli Organize Sanayi Bölgemizin Yönetiminde Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği gereği (OSB doluluk Oranından dolayı) değişiklik olmuştur. Salihli Organize Sanayi Bölgemizin bu seviyeye getirilmesinde emek veren bütün Valilerimizi, bütün Belediye Başkanlarımızı, bütün  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarımızı minnet duygularımızla yüreklerimizde taşıyacağız. Hepsine şükran borçluyuz.

Daha güzel, daha üretken bir organize sanayi bölgesini yine Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve özverili kadroları İle hep birlikte yaratacağız.

Bazı sorumsuz sosyal  medya provokatörlerinin isimlerimiz ve resimlerimizin altına, kırıcı, ötekileştirici beyanlar yazmalarından esef duyduk. Bu beyanlar yeni oluşmuş olan yönetim kurulumuzun bilgisi dışında gerçekleşmiştir.

Bizler daha iyi koşullarda, daha çok ve daha kaliteli üretim, daha çok istihdam, daha çok ihracat yapmak istiyoruz. Bütün çabalarımız bunadır.

Yeni oluşmuş olan yönetim kurulumuzun tek amacı Salihli OSB’nin daha da gelişmesi, Salihlimize ve bölgemize daha çok fayda sağlaması olacaktır.

Kamuoyuna saygı İle duyurulur.

 

SALİHLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU

Mehmet Demir

Muhittin Bilget

Hikmet Güres

Teoman Durukan

Yunus Er