Norm'a bir ödül de SGK'dan
Norm'a bir ödül de SGK'dan

Tuesday, 22 May 2018

Norm Holding’e bir ödül de Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nden geldi.  Sosyal Güvenlik Kurumu Haftası kapsamında 2017 yılı istihdam rakamlarına göre verilen ödülü Salihli işletmeleri İnsan Kaynakları Yöneticisi Uğraş Uyar, Manisa Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay’ın elinden aldı.

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de katıldı. SGK Haftası kapsamında, 2017 yılında en çok istihdam sağlayan ve sigorta pirim borcu bulunmayan firmalara ödül verildi. Norm Holding bünyesinde Salihli’de faaliyet gösteren firmalar bu kapsamda ödül aldı. Törende bir konuşma yapan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, olması gerekenin ödüllendirildiğine vurgu yaparak “İşini doğru yapan, vergisini, primini ödeyene ödül veriyoruz. Bu ödülü paylaşın, gösterin, sizleri örnek aslınlar. Bu ödülün asıl amacı ve önemi burada” diye konuştu.

SGK Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt ise sigorta primini ödeyen ve istihdam sağlayan firmaların sosyal güvenlik sisteminde çok önemli bir sorumluluk üstendiğini belirterek, “Ne kadar çok firma bu sorumluluğunu yerine getirirse sosyal devlet o kadar güçlenir. Burada ödül alan firmalarımızı kutluyor, herkese örnek olması açısından gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum” dedi.

“İstihdam yaratmak önceliğimiz”

Norm Holding Salihli işletmeleri adına ödülü alan İnsan Kaynakları Yöneticisi Uğraş Uyar, bu ödülü almaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi. 45 yıldır topluma ve çevreye değer katarak değerlerinin üzerinde yükseldiklerini belirten Uyar, “”Norm Holding olarak istihdam yaratmak ve bu istihdamı yaratırken tüm sorumluluklarımızı yerine getirmek konusunda büyük özen gösteriyoruz. Bu özenimizin görülmesi ve takdir edilmesi bizlere gurur verdi. Bu ödülü Norm Holding adına alıyorum ve Manisa SGK İl Müdürlüğü’ne bu hassasiyet ve inceliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.